Anunciar-te aquí

Promoció d’espectacles Infantils i d’altres

La promoció d’espectacles infantils a Internet és bàsica per aconseguir visites i contactes que ens portin feina.
El propòsit que tenim des d’aquest web és promocionar els artistes i el seus espectacles a www.tallaferro.com. Ara amb internet aconseguim arribar més enllà.

La promoció a Internet

Els anunciants només han de d’enviar-nos, per email, la informació a publicar Nosaltres ens encarreguem de tota la gestió de l’anunci, promoció, publicació i el manteniment.
Així doncs, si hi ha canvis en el text o imatges podreu fer-ho trucant-nos al nostre telf. 695.395.332

Som especialistes en Posicionament a Internet, SEO i SEM. El nostre web està molt ben posicionat, per això ens has trobat. També podem promocionar el teu web i donar-te espai pel hosting, tot a molt bon preu

Promoció d’artistes a Internet

Truca a VisualGrup, Tel. 695 . 395 . 332  o escriu-nos a web@tallaferro.com

Potser t’estàs plantejant se és, o no és, important que el nom de la teva empresa o companyia surti als primers llocs dels llistats de Google.

Si fins ara no t’has preocupat gaire d’aquest tema et podem assegurar que estàs perdent feina, segur. De totes maneres ara pots fer-ho, no és massa tard.
Cada vegada hi ha més persones que s’utilitzen el telèfon mòbil, o les tablets, per trobar artistes. Et poden contractar en un moment!

Si tens un bona promoció et trobaran per qualsevol event el regidor que vol un grup diferent al de l’any passat per la festa major, una empresa que organitza la presentació d’un nou producte, l’empresari que ha de…

Pensa que no tothom coneix artistes artistes o te contactes per trobar una companyia. Llavors és quan s’entra a internet.
Important:  el 70% dels particulars que et poden contractar utilitzen Google per la majoria de coses que volen comprar. Tant si és una casa, un cotxe u unes sabates esportives

Inverteix una petita quantitat per promocionar-te MILLOR
Et pot anar molt bé!!

Per la promoció publiquem la informació proporcionada pels mateixos grups, empreses o companyies de tal manera que les persones que ens visiten poden llegir i obtenir la informació que els voleu fer arribar.  Normalment és una mica de la seva història, dues o tres frases, i el que fan actualment. Això s’acompanya amb fotografies i enllaços al Youtube per mostrar vídeos o cançons.

Animat! Truca’ns i t’explicarem com pots tenir més feina